info

De betonstuc-specialist B.V. Glamorous bathroom walls and flooring, staat garant voor exclusieve afwerking van uw interieur. Of het nu gaat om muren, vloeren, badkamers, keukens of trappen, voor elke ruimte is er een passende moderne oplossing voor u. Op deze pagina leest u meer over de technieken die wij bij u kunnen toepassen. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Badkamers / Beton Ciré

De beton Ciré is in iedere badkamer toepasbaar van nieuw tot renovatie en kan over tegels heen aangebracht worden. Beton Ciré is naadloos waterdicht en zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden met onze schoonmaak middelen. Ook is beton Ciré is leverbaar in allerlei kleuren.


Tevens hebben wij onderhoudscontracten voor een garantie van 5 jaar. Daarbij word jaarlijks een inspectie gedaan en als het nodig is onderhoud gepleegd.

Vloeren

Voor het aanbrengen van vloeren kennen wij twee technieken: Betondstuc Flow Floor en Gietvloer.

Betonstuc flow floor

De betonstuc Flow Floor is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en is geschikt voor iedere ruimte. De vloer is resistent tegen wijn, bier, cola, thee, vruchtensappen, melk, speeksel, zweet en water. De betonstuc flow floor kenmerkt zich door een mooi natuurlijk organisch beeld met afwisselende structuren en is leverbaar in iedere kleur.

 

Gietvloer

De betonstuc gietvloer is leverbaar in alle kleuren zowel solid als blend. Solid staat voor 1 kleur voor een egale vloer. Blend is meerdere kleuren voor een meer levendig gewolkt motief. Elke betonstuc gietvloer is uniek door onze vakmensen gemaakt.